24 uur bereikbaar
Sint-Oedenrode: 0413 47 25 44
Son en Breugel: 0499 46 42 49

Herinneringen

De manier om een overledene te gedenken is voor iedereen verschillend.
Daarom zijn er vele mogelijkheden van gedenksieraden en gedenkobjecten.


Urnen

De leegte die ontstaat na een overlijden is niet op te vullen, wel kan zo goed mogelijk worden voldaan aan de wensen van de overledene en zijn of haar nabestaanden. Wij van Uitvaartverzorging A. Kuis werken samen met een Nederlandse groothandel gespecialiseerd in onderscheidende, betaalbare urnen en andere uitvaart- en herinneringsproducten. Vernieuwing en productontwikkeling staan bij hun centraal. Het aanbod wordt continu afgestemd op de veranderende markt. Zij hebben jarenlange ervaring en beschikken over eigen ontwerp- en productiefaciliteiten.


Gedenksieraden

Een tastbare herinnering, een verzegeld gedenksieraard van edelmetaal, religieuze, mystieke en symbolische vormen zijn met gevoel togen ontwerpen.


Grafmonumenten

Een grafmonument is een concrete en blijvende herinnering aan een overleden dierbare. De keuze van een grafmonument is per definitie een persoonlijke keuze en mede daarom vaak ook een moeilijke keuze. Goede begeleiding en betrouwbare informatie zijn hierbij van cruciaal belang. Ook is er een ruime keus aan grafversiering zoals lantaarns, vazen en bronzen ornamenten. Uiteraard is goede garantie en service belangrijk.


Hardhouten gedenkmonument

Steeds meer mensen houden tijdens hun leven rekening met duurzaamheid. Een optie voor een duurzame uitvaart zou een hardhouten gedenkmonument kunnen zijn. Het hoeft niet prijzig te zijn en gaat ongeveer 25 jaar mee. Laat uw inspiratie de vrije loop,
alles is mogelijk!