24 uur bereikbaar
Sint-Oedenrode: 0413 47 25 44
Son en Breugel: 0499 46 42 49

Beveiliging aan huis

Beveiliging aan huis

B&D-Sfeerbeheer is een jong en sterk particulier beveiligingsbedrijf met nieuwe ideeën betreffende aanpak en uitstraling. Eén van hun producten, welke voor u als nabestaande van tot de begrafenis of crematie. Het aspect van veiligheid tijdens de rouwperiode en de uitvaart krijgt daarbij in mindere mate de aandacht.

Het overlijden van de medemensen krijgt in het algemeen veel publiciteit. Overlijdensberichten in de dagbladen alsmede de persoonlijke berichtgeving zorgen ervoor dat niet alleen nabestaanden, familieleden, vrienden en relaties op de hoogte zijn van een sterfgeval. Datum, tijd en plaats van de uitvaart zijn meestal onderdeel van de publiciteit. De kans dat dit soort mededelingen de aandacht van personen krijgt, die een ander doel voor ogen hebben dan alleen deelneming te betuigen, is inmiddels zeer groot.

In de gevoelige fase van rouw- en verliesverwerking is de behoefte aan rust en veiligheid bijzonder groot. Juist dán het slachtoffer van criminele activiteiten te worden treft nabestaanden bijzonder zwaar. Dat het tijdstip van de avondwake en de uitvaartplechtigheid door inbrekers wordt misbruikt om het huis van de overledene alsook de woningen van buren een bezoek te brengen is geen nieuws meer. Zelfs de geparkeerde auto’s van een rouwstor vormen.

Op verzoek kunnen wij ook zorgen voor bescherming van de nabestaanden in de dagen voor en na de plechtigheid. Ook het huis van de overledene en de directe omgeving kunnen tijdens de avondwake en de uitvaart van beveiliging worden voorzien. Deze kan permanent of in fases met een afnemend verloop plaatsvinden. Over de vorm, invulling en duur van deze dienstverlening kan de familie van dag tot dag beslissen. Hun handelen houdt uiteraard rekening met de bijzondere omstandigheden na een overlijden en wordt gedragen door piëteit.

In een sfeer van rust, geborgenheid, ondersteuning en veiligheid kan B&D-Sfeerbeheer in samenwerking met ons u in deze moeilijke tijd een bijzondere dienstverlening bieden, die de kans op bijkomende problemen reduceert.